Дизайнери створили проєкт зі старовинними українськими листівками

Дизайнери створили проєкт зі старовинними українськими листівками Старовинні українські листівки

Дизайн-студія snig.digital розробила проєкт, у якому зібрала вінтажні різдвяні та новорічні листівки, створені українськими ілюстраторами.

На сайті проєкту зібрані самобутні та характерні українські листівки різних років. Переважно створені протягом XX століття, але деяким з них — близько ста років, а може навіть і більше.

Ми хочемо нагадати, наскільки несамовито красива естетика українського Різдва. Підтримуйте зв'язок із найдорожчими: родиною, друзями, захисниками та надсилайте їм теплі вітання на вінтажних українських листівках, — кажуть автори проєкту.

На листівках зображені традиції святкування українського Різдва, святкові символи, а також побажання отримувачам.

0 / 0

Якщо натиснути на листівку, можна дізнатися про її автора та рік створення й отримати привітання від авторів проєкту. Також можна поділитися листівкою у соцмережах.

Ми розробили цей проєкт із думкою про тяглість української традиції, бажанням віддати шану ілюстраторам і дизайнерам минулого, а найголовніше — поділитись із якомога більшою кількістю людей нашим захопленням українським образотворчим мистецтвом, — коментують у snig.digital.

У Києві на зимові свята знову запустять Різдвяний експрес — ретро-поїзд на паровозній тязі. Він  курсуватиме протягом чотирьох днів та відправлятиметься двічі на день.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації