Для дітей створили онлайн-гру, яка навчить помічати міни та уникати їх

Для дітей створили онлайн-гру, яка навчить помічати міни та уникати їх Зображення: unicef.org

ДСНС спільно з UNICEF Ukraine розробили онлайн-гру для дітей та підлітків, яка навчить їх помічати вибухонебезпечні предмети та уникати їх. 

Гра під назвою "Суперкоманда проти мін" пропонує дітям пройти випробування разом із командою героїв Інфорсів. Зіграти в неї можна у вікні браузера за посиланням.

Підступні міни та інші вибухонебезпечні предмети — загроза на десятиліття! Тож наша з UNICEF Ukraine спільна місія — навчити дітей і молодь уникати небезпеки, — кажуть у ДСНС.

За допомогою серії невеличких квестів діти навчаться розпізнавати міни й інші вибухові предмети, прокладати та запам'ятовувати маршрут в обхід потенційно небезпечних місць та зберігати спокій у непередбачуваних ситуаціях.

Зазначимо, що ще до початку повномасштабного вторгнення UNICEF Ukraine випустила анімаційний серіал "Суперкоманда проти мін", у якому дітям розказують правила мінної безпеки.

Раніше "ТиКиїв" інформував про те, що в Україні запустять застосунок для школярів "Мрія", завдяки якому навчальний процес для дітей, батьків і вчителів стане більш сучасним та ефективним.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації