До Києва привезуть Вифлеємський вогонь миру

До Києва привезуть Вифлеємський вогонь миру Фото: Укрзалізниця

Сьогодні, 10 грудня, до Києва прибуде Вифлеємський вогонь миру. Його о 18:40 на Центральний залізничний вокзал доставлять пластуни і передадуть представникам залізниці. Про це повідомили на офіційній сторінці АТ "Укрзалізниця" в фейсбуці.

До Києва привезуть Вифлеємський вогонь: як його взяти додому
Фото: фейсбук-сторінка "Пласт - український скаутинг"

Упродовж 10-11 грудня 14 нічних поїздів доставлять Вифлеємський вогонь миру на 24 вокзали країни, у тому числі в Краматорськ, Покровськ та Ізюм. Першим поїздом, на якому Вифлеємський вогонь відправиться у свою подорож Україною, стане №29/30 Київ – Ужгород.

Вже 3 роки Укрзалізниця разом з пластунами поширює Вифлеємський вогонь Україною, і другий рік поспіль — в умовах повномасштабного вторгнення і масових обстрілів. Нехай цієї зими сяйво Вогню з Вифлеєму стане символом підтримки українців у складні часи і перемоги над злом. Поширюємо вогонь добра!

До Києва привезуть Вифлеємський вогонь: як його взяти додому
Фото: Укрзалізниця

Завтра, 11 грудня, кожен охочий зможе отримати вогонь для своїх домівок на вокзалах країни.

Довідково

Вифлеємський вогонь миру — це щорічний міжнародний скаутський захід, що відбувається напередодні Різдва. Його мета — поширити символічний вогонь з місця народження Ісуса Христа до всіх, хто його потребує. Він є символом доброї справи та підтримки.

Починаючи з 1988 року, українські пластуни перебирають Вифлеємський вогонь від польських скаутів на митному переході й поширюють його по всій Україні. В кожний регіон країни вогонь доставляють залізничними шляхами.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації