До Києва увесь тиждень не пускатимуть вдень великі вантажівки

До Києва увесь тиждень не пускатимуть вдень великі вантажівки Фото: freepik.com

У Києві через сильну спеку запровадили обмеження руху великовагового транспорту, яке триватиме до кінця тижня. Про це повідомили у пресслужбі КМДА з посиланням на КК "Київавтодор".
 
За прогнозами Укргідрометцентру, впродовж цього тижня у столиці температура повітря підніметься вище +28 градусів, а вдень подекуди сягатиме +33 +34 градусів.

За таких температур асфальт стає м'яким, тому, щоб він не псувався, дорожники вирішили обмежити рух вантажівок вагою понад 24 тонни.

Для збереження дорожнього покриття на вулицях і шляхах столиці в цей період обмежуватимуть рух великовагового автотранспорту загальною вагою понад 24 тонни й навантаженням на вісь понад 7 тонн, — повідомили у КМДА.

Ці обмеження діятимуть увесь тиждень у денний час — з 10:00 до 22:00. Контролювати, як водії фур дотримуватиметься обмежень, будуть столичні патрульні поліцейські.

Нагадаємо, Укренерго скасувало заплановане на період з 9 по 24 липня вимірювання обсягів споживання в областях. У цей період мали запровадити день без відключень світла у кожному регіоні, щоб дізнатися, скільки там фактично споживають електроенергії.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації