Документальний фільм про "Шахтар" отримав спортивну премію Emmy

Документальний фільм про "Шахтар" отримав спортивну премію Emmy Постер серіалу Football Must Go On

Документальний серіал Football Must Go On, що розповідає про життя українського футбольного клубу "Шахтар" під час війни, отримав нагороду Sports Emmy Awards 2024. Про це повідомляє пресслужба клубу.

Серіал компанії Paramount+ здобув перемогу в номінації "Документальний серіал". Вона випередила чотирьох інших претендентів: серіал про "Формулу-1" Drive to Survive (Netflix), серіал про бейсбол Hard Knocks (HBO), реаліті-шоу про реслінг Monster Factory (Apple TV) та серіал про американський футбол Quarterback (Netflix).

Чотирисерійна документалка Football Must Go On ("Футбол має тривати") розповідає про виступи донецького "Шахтаря" у сезоні 2022/2023 Ліги чемпіонів під час повномасштабної війни в Україні.  Тоді "гірняки" посіли третє місце у своїй групі та дійшли до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Світ має знати про війну, і ми будемо використовувати кожну нагоду, щоб здобути світову підтримку в боротьбі проти агресора. І я вважаю, що кожен із нас має прагнути перемагати в тому, що ми робимо, і завдяки таким невеликим успіхам прийде бажана велика перемога. Я в це вірю. Football Must Go On! Слава Україні! — прокоментував нагороду гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Нагадаємо, українська письменниця Софія Андрухович стала лауреаткою Міжнародної літературної премії імені Германа Гессе 2024 року за свій роман "Амадока". Разом з Андрухович нагороду також отримали перекладачі її твору.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації