Дощі припиняться і прийде тепло: якою буде погода в Києві на вихідних

Дощі припиняться і прийде тепло: якою буде погода в Києві на вихідних Фото: ТиКиїв

Холодний атмосферний фронт, що прийшов до України в середині тижня, поступово йде. З собою він забирає дощі й грози, які днями були майже на всій території країни. Цими вихідними до України знову повернеться антициклональне панування. Це означає, що знову повернеться суха і тепла погода — розповідає синоптикиня Наталія Діденко.

Вихідними, 16 та 17 вересня, в Україні очікується переважно суха погода. Температура повітря підвищиться до комфортних значень, впродовж дня передбачається +20+25 градусів, на південному заході до +28 градусів. Не забуваємо, що вже середина вересня, ночі холодні, тому вікно, може, й не закривайте на ніч, але прикривайте, — пише синоптикиня.

У Києві цими вихідними опадів не буде. Максимальна температура повітря в суботу ще набиратиме обертів і становитиме 22-23 градуси тепла. А в неділю вже очікується 25-26 градусів тепла.

Наступний тиждень в Україні буде теплий та сухий, лише в середу на заході та півночі можливі дощі й невелике похолодання. Та таке погіршення погоди можливе лише на один день, далі погода знову налагодиться.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації