Дощі та поривчастий вітер: якою буде погода у Києві та області 24 квітня

Дощі та поривчастий вітер: якою буде погода у Києві та області 24 квітня Фото: "ТиКиїв"

Сьогодні у Києві знову зіпсується погода: місто накриють дощі та буде вітряно. Детальніше про прогноз на середу, 24 квітня, розповідає "ТиКиїв" з посиланням на Укргідрометцентр.

Протягом дня у столиці дощитиме та буде хмарно з проясненнями. Місцями навіть попереджають про грози. Також киян попереджають про посилення вітру. Його швидкість сягатиме 7–12 м/с, проте вдень місцями можливі пориви до 15–20 м/с.

Попри погіршення погоди, суттєвого похолодання синоптики не прогнозують. Повітря у місті вдень прогріється до +13 +15 градусів. 

На Київщині сьогодні також буде хмарно з проясненнями й дощитиме практично в усіх районах до самого вечора. Вдень подекуди можливі весняні грози.

Вітер буде південно-східний, 7–12 м/с. Вдень місцями обіцяють пориви до 15–20 м/с. Температура повітря в області протягом дня коливатиметься від +12 до +17 градусів. 

Нагадаємо, у Києві розпочинає новий сезон дитяча залізниця у Сирецькому парку. Перевезенням та обслуговуванням пасажирів там займаються юні залізничники, які вчаться стати професійними машиністами, колійниками, провідниками та черговими.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації