Довгоочікуване похолодання: якою буде погода у Києві та області 18 липня

Довгоочікуване похолодання: якою буде погода у Києві та області 18 липня Фото: "ТиКтїв"/Ігор Кузнєцов

Після затяжного періоду аномальної спеки в Україну нарешті прийшло довгоочікуване зниження температури, яке супроводжується дощами. Детальніше про погоду у четвер, 18 липня, розповідає "ТиКиїв" з посиланням на Укргідрометцентр та синоптикиню Наталку Діденко.

У Києві сьогодні обіцяють "похолодання" до +29 +31 градусів. У столиці протягом дня пройдуть короткочасні дощі з грозами — вони будуть неоднорідними та, можливо, пройдуть лише у деяких районах.

Решту часу буде мінлива хмарність, а швидкість вітру сягатиме 5-10 м/с.

На Київщині температура також знизиться та коливатиметься від + 27 до +32 градусів. По області обіцяють дощі з грозами, місцями доволі інтенсивні та з градом. Особливо сильно дощитиме у Білій Церкві та Борисполі, місцями можливий град.

Вітер буде північно-західний, 5-10 м/с. Подекуди обіцяють шквали до 15-20 м/с.

Зазначимо, що через очікувані шквальний вітер, грози та град синоптики оголосили попередження першого (жовтого) рівня небезпеки у Києві та області. 

Нагадаємо, у Національному музеї історії України відкриється виставка "Від моря до моря. Merest mereni". На ній покажуть майже 300 археологічних скарбів, врятованих естонськими правоохоронцями та повернутих в Україну.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації