Естонський депутат, що збирає гроші для ЗСУ, дістався Києва на велосипеді

Естонський депутат, що збирає гроші для ЗСУ, дістався Києва на велосипеді Фото: twitter.com/kristovaga

Депутат естонського парламенту Крісто Енн Вага, який вирушив з Таллінна до Києва на велосипеді, дістався української столиці.

У соцмережі X (колишній Twitter) він опублікував фото на фоні в'їзного знаку в Київ та на Майдані Незалежності. Загалом депутат подолав на двоколісному 1700 кілометрів.

Фото: twitter.com/kristovaga

Я зробив це! Проїхав на велосипеді від Таллінна до Києва, щоб показати, що війна триває лише на відстані велопрогулянки, і висловити підтримку захисникам. Тож зосередьмося на тому, щоб допомогти Україні виграти цю війну та перемогти терористичну росію, — написав Крісто Енн Вага.

Мета його подорожі — зібрати 50 тисяч євро на потреби Сил оборони України спільно з інтернет-спільнотою NAFO, що підтримує нашу країну та бореться з російською пропагандою. Для цього створили окрему сторінку, на якій збирають донати. За ці гроші закуплять машини та FPV-дрони для військових. 

Нагадаємо, благодійний фонд Сергія Притули та Міша Крупін презентували пісню для збору донатів. Таким чином вони вирішили залучити якомога більше людей до збору на FPV-дрони "Рій помсти 24/7".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації