Фестиваль Atlas United 2024 перенесли через обстріл Києва: нові дати

Фестиваль Atlas United 2024 перенесли через обстріл Києва: нові дати Фото: facebook.com/atlas.festival.ua

Фестиваль Atlas United 2024, що мав відбутися цими вихідними, перенесли на нові дати через масований обстріл Києва. Про це повідомили організатори заходу.

Напередодні, 8 липня, Київ зазнав чи не наймасованішої ракетної атаки з боку росії від початку повномасштабної війни. Тож організатори Atlas United разом з артистами ухвалили рішення перенести подію на наступні вихідні, 19–21 липня.

Фестиваль відбудеться все на тій же локації — на території ТРЦ Blockbuster Mall. Усі квитки, які вже придбали гості, залишаться дійсними на нові дати. Крім того, весь прибуток від продажу квитків, придбаних 9 липня, спрямують на закупівлю наземних і повітряних дронів для ЗСУ.

Подія відбудеться заради нашої важливої мети — ми будемо продовжувати збирати 100 мільйонів гривень, половина з яких піде на закупівлю роботів через платформу UNITED24, а решта — на забезпечення дронами ЗСУ в найгарячіших точках фронту, — кажуть організатори Atlas United.

Підтримати цей збір можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше Atlas United спільно з благодійним фондом Good Donations також організували збір для допомоги пацієнтам дитячої лікарні "Охматдит", які постраждали внаслідок російської ракетної атаки. 

Читай також: "Українці й іноземці зібрали сотні мільйонів гривень для допомоги Охматдиту"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації