Фонд "Сильні" та художник Київський Олень випустили комікси, що руйнують міфи про сексуальне насилля

Фонд "Сильні" та художник Київський Олень випустили комікси, що руйнують міфи про сексуальне насилля Фрагмент коміксу від БФ "Сильні" та Київського Оленя

Благодійний фонд "Сильні" та художник Олександр Каліберда (Київський Олень) створили серію коміксів, мета яких — зруйнувати найпоширеніші міфи про сексуальне насилля.

Колаборація є частиною інформаційної кампанії "16 днів проти насильства", яка проводиться з 25 листопада до 10 грудня. Кампанія покликана підвищити обізнаність про різні форми насильства у суспільстві (насильство у сім'ях, сексуальне насильство, жорстоке поводження з дітьми, торгівля людьми тощо) та протидіяти йому.

Комікси, створені  фондом "Сильні" та Київським Оленем, через гумор та іронію розповідають про стереотипи та міфи, які існують у суспільстві щодо сексуального насилля. Завдяки такому жартівливому формату автори коміксів хочуть підвищити рівень обізнаності про насилля серед українців та залучити якомога більше людей до діалогу щодо цієї проблеми. 

0 / 0

Віримо: спростовуючи міфи про насилля, ми не лише зможемо підвищити рівень обізнаності людей, а й допомагаємо створити безпечний простір, де постраждалі зможуть знайти підтримку й не боятимуться осуду, а кривдники отримуватимуть справедливе покарання, — кажуть у фонді "Сильні".

Нагадаємо, фонд Freedom & Humanity спільно з українськими ювелірами створив колекцію благодійних прикрас "Уламки в серці", зроблених із частин збитих ракет.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації