Французький художник Джеймс Коломіна створив у Києві четверту скульптуру: де її шукати

Французький художник Джеймс Коломіна створив у Києві четверту скульптуру: де її шукати Фото: instagram.com/jamescolomina

Французький вуличний художник Джеймс Коломіна створив у Києві четверту скульптуру, присвячена Дню Незалежності України. Про це він повідомив у своєму Instagram.

Нова скульптура митця з'явилась на будівлі вестибюля станції метро "Університет", над входом у ботанічний сад імені Фоміна. Як і попередні роботи Коломіни у столиці, вона зображує дитину. В руках та тримає велике серце, а поруч сидить іграшковий ведмідь.

Фото: instagram.com/jamescolomina

Попередня робота митця, дівчина на гойдалці, з'явилась під мостом над Алеєю Героїв Небесної Сотні біля Майдану Незалежності.

До цього він помістив дівчину з соняшниками на постамент демонтованого пам'ятника Миколі Щорсу, що на розі бульвару Тараса Шевченка та вулиці Симона Петлюри. А на будівлю Головпоштамту — дитину, яка вилазить зі стіни, щоб намалювати тризуб.

Загалом Джеймс Коломіна планує створити у Києві п'ять скульптур. Роботи художника спрямовані на те, щоб засудити несправедливість війни росії проти України та продемонструвати його підтримку українському народу.

Читай також: "I'm Fine: українці представили десятитонну інсталяцію на фестивалі Burning Man 2024"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації