Фронтмен рок-гурту "Друга ріка" запустив благодійний проєкт з відбудови житла

Фронтмен рок-гурту "Друга ріка" запустив благодійний проєкт з відбудови житла Фото: інстаграм Валерія Харчишина

Фронтмен рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин запустив благодійний ютуб-проєкт "Харчишин будує". Його мета — на власному прикладі показати, що відбудувати зруйноване житло реально. А також зібрати кошти на благодійність.

Своїм проєктом Валерій Харчишин хоче мотивувати українців до відбудови та розповісти про всі тонкощі цієї справи. Відбудовувати житло він буде і сам, адже під час бойових дій родина музиканта теж втратила домівку.

Я — один з тих, чия родина під час повномасштабної війни втратила житло, що було придатне для проживання. Цим проєктом я мотивуватиму не опускати руки і на власному прикладі спробую довести, що будинок за місяць — реальність, а модульне/каркасне будівництво — не тимчасове, не альтернативне, а сучасне, прогресивне і навіть традиційне для більшості світу. Керуючись власним досвідом, я намагатимусь показати, як працює державна програма єВідновлення і детально розповім, як потрібно діяти, якщо ваш будинок зруйновано під час бойових дій, — пише Валерій Харчишин.

 

Окрім цього, проєкт "Харчишин будує" має благодійну мету. Планується зібрати кошти для благодійного фонду Natalia Kovalenko Foundation, який опікується відбудовою цивільного житла, зруйнованого під час війни.

Гроші збиратимуть на допомогу багатодітній родині Гавриленко із села Мощун. Наразі Юлія Гавриленко змушена тіснитися в маленькому вагончику разом з трьома неповнолітніми дітьми та своїм батьком. У той час, коли чоловік Юлії бореться за звільнення України від окупантів у лавах ЗСУ.

Для відбудови житла родини захисника необхідно зібрати 2,5 млн гривень.

Валерій Харчишин запустив проєкт з відбудови житла
Фото: Natalia Kovalenko Foundation

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Театрі на лівому березі проведуть благодійний ярмарок для допомоги акторам, які воюють на фронті. Детальніше про цей захід дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації