Гурт "Без Обмежень" випустив кліп, де показав, як війна змінила Київ і українців

Гурт "Без Обмежень" випустив кліп, де показав, як війна змінила Київ і українців Скриншот з кліпу "Хто я"

Гурт "Без Обмежень" випустив кліп до своєї нової пісні "Хто я". У ньому музиканти показують як життя українців змінила війна.

На початку кліпу можна побачити наповнений життям безтурботний Київ. А далі – зміна вектору кожного з нас, обстріли і руйнування, які завдає нам ворог. Все відео супроводжене внутрішніми змінами, які українці пережили за майже два роки повномасштабної війни. Але весь цей складний шлях люди проходять з безсумнівною впевненістю у вільному світлому майбутньому.

Це відео про те, як наше життя змінилось за секунди. Ми знаємо, як було "до". У кожного з нас кипіло своє життя: з мріями та планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно – "після"… Життя змінилося назавжди. Та незважаючи ні на що, кожен на своєму місці робить все, що від них залежить. І ми точно знаємо, що після нашої Перемоги, буде міцна, вільна та Незалежна Держава, – зазначає фронтмен гурту Сергій Танчинець. 

Головні герої відео – люди, які щодня наближають нашу перемогу: військові, лікарі, волонтери. 

Завершується кліп на пісню "Хто я" красивими панорамами українських міст, Карпат та Криму. Як символ того, що перемога України обов'язково буде і щасливе безтурботне життя повернеться в кожен куточок країни.

 

Раніше "ТиКиїв" писав, що співак Макс Барських "продасть" свій кліп за дрони для ЗСУ. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації