Як "ТиКиїв" проводжав Jerry Heil та alyona alyona на Євробачення 2024

Як "ТиКиїв" проводжав Jerry Heil та alyona alyona на Євробачення 2024 Фото: телеграм-канал "Євробачення Україна"

Українські співачки Jerry Heil та alyona alyona, які цього року представлятимуть Україну на пісенному конкурсі Євробачення, вирушили поїздом з київського вокзалу до Швеції. Там вони 7 травня виступлять на Malmö Arena у першому півфіналі. "ТиКиїв" також проводжав співачок з вокзалу на пісенний конкурс. 

Фото: телеграм-канал "Євробачення Україна"

Напередодні від’їзду відбулась пресконференція, де артистки оголосили про старт благодійного проєкту “Мій голос відбудовує". Спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 alyona alyona і Jerry Heil розпочинають збір 10 млн грн на відбудову Великокостромської гімназії, що на Дніпропетровщині. Проєкт допоможе 250 дітям повернутися до навчання.

Фото: UNITED 24 

Кожен, хто зробить внесок від 100 гривень на відбудову школи зможе взяти участь у розіграші відеозвернення від alyona alyona і Jerry Heil. Артистки подякують за внесок та заспівають уривок зі своєї пісні Teresa & Maria. Розіграш триватиме до 25 травня включно. Зробити пожертву можна через сторінку проєкту на сайті UNITED24.  Visa та Ощадбанк подвоюють всі відповідні платежі, що виконані картками Visa та Ощадбанку.

Читай також: Євробачення змінило правила

 

Фото: UNITED 24 

Увагу привернув одяг співачок — вони були одягнені у футболки з ключами.

Для багатьох українців такі ключі – це єдине, що залишилося від їхнього дому, і вони тримають у своїх кишенях ці фантомні будинки. Хочеться, щоб, починаючи відбудовувати навчальні заклади, такими ключами ми змогли розблокувати дитинство дітей, які зараз втратили своїх однокласників через зруйновані школи, втратили щасливу мить дитинства, які хочуть повернутися в офлайн-навчання із онлайну, – розповіла реперка alyona alyona.

Окрім того під час пресконференції артистки виконали свої дуетні сингли“Рідні мої” та “Чому”, а також конкурсну пісню Teresa & Maria. 

Напередодні перших репетицій дівчата зізналися, що не стежать за ставками букмекерів:

Як свідчить статистика, ставки букмекерів не завжди справджуються. У Європі дуже тепла атмосфера. Ми не змагаємось і не конкуруємо. Натомість хочемо, щоб Євробачення стало платформою для колаборацій і об'єднання, адже це в першу чергу фестиваль, а не конкурс, і ми хочемо це посилити, — каже  Jerry Heil  

Водночас за її словами, вони хочуть зробити усе для того, щоб українська пісня звучала в плейлистах людей за кордоном. Це має бути не від конкурсу до кункурсу, а постійно. Якщо людина слухає українську музику, то вона знає Україну та її народ в обличчя. Знає, як звучать голоси українців і відчуває сильнішу емпатію. 

Співачка Jerry Heil. Фото: Стас Карпін

Як зазначила alyona alyona, вони з Jerry Heil роблять усе можливе, щоб виправдати очікування українців та європейської публіки. 

Дякуємо тим понад 720 тисячам людей, які проголосували за нас на Нацвідборі. Впевнені, що об'єднаємо ще більше українців. Ми докладаємо максимальні зусилля, аби гідно представити Україну на головній європейській сцені. Тому нам нереально потрібна ваша підтримка, —  додала Jerry Heil.  

68-й пісенний конкурс Євробачення пройде у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня, а грандфінал — на 11 травня.  Jerry Heil та alyona alyona виступлять під номером 5. А перша репетиція на головній сцені відбудеться вже 27 квітня. Редакція “ТиКиїв” також стежитиме за перебігом подій на конкурсі та першою повідомить про найголовніше.    

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації