Як відключатимуть світло в Києві й області 27 липня

Як відключатимуть світло в Києві й області 27 липня Фото: unsplash.com

У суботу, 27 липня, графіки стабілізаційних відключень електроенергії в Києві та Київській області діятимуть тільки у вечірні години. Про це повідомляє Укренерго.

До 17:00 світло у киян та жителів області не відключатимуть взагалі. А з 17:00 до 23:00, у пік вечірнього споживання, буде діяти одна черга відключень. В останню годину доби відключень теж уже не буде.

Зазначимо, що з 27 липня у Києві змінюються графіки відключень електроенергії. Їх оновили для рівномірного навантаження на енергосистему. Дізнатися про актуальні графіки за своєю адресою кияни можуть у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або у застосунку "Київ Цифровий".

Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Україні запрацювали кілька пільгових програм для підвищення енергонезалежності споживачів та бізнесу. Уряд впроваджує програми, які стимулюватимуть розвиток розподіленої генерації та допоможуть українцям забезпечити власну енергонезалежність. 

Читай також: "Створили інтерактивну мапу ймовірних відключень світла в Києві"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації