Як відключатимуть світло в Києві та області 26 липня (оновлено)

Як відключатимуть світло в Києві та області 26 липня (оновлено) Фото: pexels.com

У п'ятницю, 26 липня, графіки стабілізаційних відключень електроенергії в Києві та Київській області діятимуть протягом усього дня. Про це повідомляють ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Відключення електрики застосовуватимуть до 00:00.

В Укренерго повідомили, що до 13:00, з 18:00 до 20:00 і з 23:00 до 00:00 діятиме одна черга відключень. З 13:00 до 18:00 і з 20:00 до 23:00 — дві черги відключень.

Оновлення. В Укренерго додали, що вночі російські БПЛА атакували енергооб'єкти в Житомирській і Чернігівській областях. Через це без світла залишились близько 30 тисяч споживачів на Житомирщині та Київщині. Триває процес відновлення енергопостачання.

Розклад відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або у застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Україні запрацювали кілька пільгових програм для підвищення енергонезалежності споживачів та бізнесу. Уряд впроваджує пакет рішень і фінансових програм, які стимулюватимуть розвиток розподіленої генерації енергії та допоможуть українцям забезпечити власну енергонезалежність. 

Також нагадаємо, в Україні запрацювала урядова гаряча лінія "СТРУМ", на яку можна звертатись з питаннями щодо енергетики. Зокрема, там дадуть відповіді на питання зі встановлення альтернативних джерел енергії.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації