Ялинка на Софійській площі: за чиї гроші її встановлять та чи буде святкування

Ялинка на Софійській площі: за чиї гроші її встановлять та чи буде святкування Фото: "ТиКиїв"

У грудні на Софійській площі традиційно встановлять головну новорічну ялинку країни. Про те, хто заплатить за свято та чи будуть у цьому році святкування, розповів голова Folk Ukraine Ігор Добруцький "Вечірньому Києву".

Деталі щодо цьогорічної тематики оформлення головної ялинки та святкової локації загалом поки не розкривають. Їх згодом має презентувати мер Києва Віталій Кличко.

Проте вже відомо, що цьогоріч, як і минулого разу, локацію прикрасять скромно, і новорічного ярмарку з фудкортами на Софійській площі не буде. Придбають і прикрасять ялинку коштом меценатів.

Як і минулоріч, на локації не буде фудкортів, а ялинка, її оздоблення, іграшки, а також генератор для освітлення будуть коштом меценатів. З державного і міського бюджету не витратять ані копійки, — каже Добруцький.

Нагадаємо, минулого року ялинку на Софійській площі прикрасили енергоощадними гірляндами кольорів прапору України, які працювали від генератора. Святкування в умовах війни було скромним: без концертів, ярмарків та розваг.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про яскраві осінні локації у закладах Києва, на яких можна ловити вайб золотої пори та зробити стильні фото.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації