"Яремчук: Незрівнянний світ краси": опубліковано трейлер фільму про життя Назарія Яремчука

"Яремчук: Незрівнянний світ краси": опубліковано трейлер фільму про життя Назарія Яремчука Фото: скріншот

У мережі опублікували трейлер документального фільму про життя і творчість першої української попзірки Назарія Яремчука "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Ініціаторкою створення байопіка стала його донька — співачка Марія Яремчук, а режисером — Артем Григорян. 

Стрічка розповідає про невідомі факти життя співака, який став "голосом цілого покоління". До фільму увійшли ексклюзивні кадри спогадів рідних і колег Назарія Яремчука — його дружини Дарини та учасників колективу ВІА "Смерічка". Також глядачі побачать особисті щоденники та ексклюзивні хроніки: від перемоги на конкурсі "Пісня-71" у Кремлі з "Червоною рутою" до політичних переслідувань КДБ, загибелі Володимира Івасюка, виступів у Чорнобилі та Афганістані.

Ідея виникла до початку повномасштабного вторгнення. На створення спонукав той факт, що очевидці та творці основ україномовної попсцени, естради – не вічні, як би це не звучало… Ми повинні знати своїх героїв, і зараз це вже починає бути мейнстримом, що дуже круто, — вважає Марія Яремчук.

Стрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" стане фільмом-закриттям фестивалю "Миколайчук OPEN", що пройде в Чернівцях з 15 по 23 червня. У великий прокат фільм має вийти 8 серпня.

Раніше "Ти Київ" повідомляв, що у столиці відбудеться спецпоказ нового українського фільму про полоненого військового медика.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації