"Єдині" відкрили реєстрацію на осінні мовні курси: амбасадором став Руслан Сенічкін

"Єдині" відкрили реєстрацію на осінні мовні курси: амбасадором став Руслан Сенічкін Фото: facebook.com/1plus1.Rus.Senichkin

Всеукраїнський рух "Єдині" відкрив реєстрацію на безоплатні осінні курси з переходу на українську мову, амбасадором яких цього разу став ведучий Руслан Сенічкін. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Зареєструватися на курси можна, заповнивши форму, на сайті проєкту "Єдині".  Учасникам пропонують такі варіанти:

  • курс підтримки в переході на українську мову;
  • граматичний курс української мови.

Тривалість навчання становить 28 днів. Початок занять — 6 листопада. Участь у курсах повністю безплатна, а долучитися до них можна з будь-якої точки світу.

Нині захисники й захисниці відвойовують право жити далі, весь світ має знати, хто такі українці й що таке Україна. Якраз мова доводить світу, що така нація, як українці, існує. Для мене надзвичайно важливо доєднатися до Всеукраїнського руху "Єдині", аби продовжувати плекати в собі Україну та мотивувати інших вивчати мову, — каже Руслан Сенічкін.

Загалом підтримкою руху "Єдині" з переходу на українську мову скористалися вже близько 100 тисяч людей. Вони успішно подолали як мовні, так і психологічні бар'єри. Також команда "Єдині" продовжує відкривати розмовні клуби на деокупованих і прифронтових територіях, зокрема, в Харківській і Херсонській областях.  

Раніше "ТиКиїв" писав про те, які заходи відбудуться у просторах Vcentri HUB цього тижня. Серед них — мовні клуби, каністерапія та творча майстерня.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації