Іграшковий олень та пакет ковбаси: які незвичайні речі забувають українці у поїздах

Іграшковий олень та пакет ковбаси: які незвичайні речі забувають українці у поїздах Фото: unsplash.com

В Укрзалізниці розповіли про найбільш незвичайні речі, які українці забували в їхніх потягах у першій половині 2024 року.

Там кажуть, що загалом залізничники знаходять і повертають власникам близько 70% речей, забутих у поїздах під час подорожей. 

У період з січня по червень цього року пасажири 8188 разів звертались до контакт-центру Укрзалізниці щодо своїх загублених речей. Це — майже вдвічі більше, ніж за такий самий період минулого року.

Серед найбільш незвичайних цікавинок, які українці губили у поїздах за останні пів року, були: 

  • іграшковий олень заввишки 120 см; 
  • пакет із вісьмома палками ковбаси;
  • торти;
  • паспорт на імплант; 
  • відро полуниці;
  • смичок від скрипки в блакитно-бірюзовому рушнику.

В УЗ додали, що вже навіть перестали рахувати численні капи для зубів різних розмірів та калібрів, які залишають у поїздах "з неймовірною регулярністю.

Також пасажири часто забувають у поїздах менш "екзотичні" речі: гаманці, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники, прикраси та ключі. 

Тож перед закінченням поїздки радимо подивитись, чи на ввіреному їм місці всі діадеми з діамантами, номерні знаки та ліцензії на продаж алкоголю, які можна було випадково залишити в поїзді, — порадили у пресслужбі перевізника.

Якщо пасажир все ж загубив щось зі своїх речей у потязі, слід звернутися до сервісу з пошуку забутих речей. Там треба вказати свої дані та інформацію про загублений предмет, після чого спеціалісти УЗ допоможуть знайти пропажу.

Нагадаємо, з серпня ще у чотирьох поїздах Укрзалізниці з'являться суто жіночі купе. Вартість квитка у них не відрізнятиметься від стандартних купе.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації