IKEA повернеться в Україну, — ЗМІ

IKEA повернеться в Україну, — ЗМІ Фото: unsplash.com

Шведський ритейлер IKEA планує повернутися в Україну. Про це повідомляє "Економічна правда".

За словами співрозмовника журналістів, зараз тривають підготовчі роботи для повернення IKEA на український ринок. 

Проходять технічні підготовчі роботи. Дата початку роботи наразі невідома, — сказало джерело.

Як повідомляє Forbes Ukraine з посиланням на свої джерела, центральний офіс IKEA ухвалив рішення про повернення в Україну ще в травні. Одним із головних чинників для шведського ритейлера стало успішне відновлення роботи H&M та магазинів Inditex — Zara та Bershka.

Зараз оновлюють вивіски магазину — підкручують діоди, оновлюють кріплення. 

У 2020 році шведська компанія запустила онлайн-продажі в Україні. Перший фізичний магазин IKEA було відкрито 2021 року в столичному ТРЦ Blockbuster Mall. Для компанії це був перший магазин "міського формату" у регіоні Південно-Східної Європи (Україна, Румунія, Хорватія, Сербія і Словенія). 

У жовтні 2023 року повідомлялось, що Міністерство закордонних справ працює над тим, щоб повернути в Україну IKEA та інші світові бренди.

Нагадаємо, що навесні цього року стало відомо, що Zara, Bershka та інші бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex повернуться в Україну. 

За словами представників Міністерства закордонних справ, з 2022 року вони ведуть системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які вийшли з українського ринку через початок повномасштабної війни, щоб ті відновили роботу в нашій країні. Раніше українським дипломатам вже вдалося домовитись про відновлення роботи McDonald's, H&M та інших компаній. 

Читай також: "Які торгово-розважальні центри можуть з'явитися у Києві у 2024"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації