Influence Talks Forum: 2000 людей зберуться, щоб перейняти досвід найвідоміших інфлюенсерів країни

Influence Talks Forum: 2000 людей зберуться, щоб перейняти досвід найвідоміших інфлюенсерів країни Афіша Influence Talks Forum

У Києві відбудеться форум топових інфлюенсерів Influence Talks Forum. Щоб конференція була якісною та корисною, організатори вирішили перенести захід та взяти більше часу на ретельну підготовку.

Тож, 10 березня на всіх охочих чекають зустрічі з топовими інфлюенсерами, цікаві історії успіху, а також нові знайомства. Організаторами заходу стануть Крістіна Головінова та Карина Циганок, які вже неодноразово збирали спікерів, аби розповісти про диджитал-світ. 

Організаторки Influence Talks Forum свого часу першими під час повномасштабного вторгнення почали популяризувати українських блогерів, експертів та диджитал-сферу загалом. За їхніми плечима — не один успішний форум, який збирав амбітних та цілеспрямованих спеціалістів. 

Форум має на меті підняти український ринок на новий рівень. Це — перший в Україні захід такого масштабу, на якому зберуться 2000 людей, щоб перейняти досвід топових інфлюенсерів нашої країни. Адже своїм прикладом ці люди мотивують розвивати країну та популяризують українську диджитал-сферу.

Цього разу своїми історіями, що надихають, поділяться Алан Бадоєв, Нікіта Добринін, Інна Гелетюк, Анастасія Скальницька, Жан Беленюк, Андрій Леськів та Іра Кох.

Ми розуміємо, що диджитал-сфера — це великий сегмент, який додасть робочих місць молоді, надихне залишатись в Україні та спробувати свої сили тут. Саме для цього ми і створюємо форум, щоб люди мали змогу перейняти досвід спікерів та надихнутися, — говорять організаторки Influence Talks Forum. 

Захід відбудеться також задля підтримки збору коштів на мобільні госпіталі для ЗСУ. Благодійний фонд “Реконструкції та розвитку України” є постійним партнером заходів, а зібрані кошти під час участі у форумах направляються на допомогу нашим воїнам. 

"ТиКиїв" є інформаційним партнером цьогорічного Influence Talks Forum.

А про те, куди можна піти у Києві з 26 лютого до 1 березня та якими культурними подіями житиме столиця, читай у нашому гіді на тиждень.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації