Ювелірний бренд SOVA випустив прикрасу до місяця боротьби проти раку грудей

Ювелірний бренд SOVA випустив прикрасу до місяця боротьби проти раку грудей Фото: SOVA

Ювелірний бренд SOVA створив лімітований рожевий браслет до місяця боротьби проти раку грудей. Мета благодійної кампанії — нагадати українкам про важливість регулярного обстеження та зібрати кошти для клініки жіночого здоров'я.

Жовтень — всесвітній місяць боротьби проти раку грудей. Долучаючись до ініціативи, ми створили лімітований рожевий браслет із символом жіночих грудей. Ми хочемо нагадати всім про важливість жіночого здоров'я та регулярного обстеження. Виявлення проблеми на ранній стадії значно підвищує ефективність лікування, — зазначає SOVA.

Ювелірний бренд SOVA випустив браслет до місяця боротьби проти раку грудей
Фото: SOVA

Браслет від бренду SOVA виконаний з рожевого коралу. Він доповнений срібною підвіскою, де символічно зображені жіночі груди, а на звороті вигравіюване нагадування: "Турбуйся про себе".

Ювелірний бренд SOVA випустив браслет до місяця боротьби проти раку грудей
Фото: SOVA

Всі кошти, виручені з продажу браслета, підуть на благодійність. Їх передадуть благодійному фонду "Квітна" на підтримку діяльності Мобільної клініки жіночого здоров'я, аби кожна жінка могла пройти обстеження безоплатно.

Ювелірний бренд SOVA випустив браслет до місяця боротьби проти раку грудей
Фото: SOVA

Благодійний браслет SOVA х Квітна вже є у продажу. Його вартість — 1 тис. 500 гривень. Придбати браслет можна на офіційному сайті SOVA.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації