Киянка представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт": у якому образі вона виступить

Киянка представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт": у якому образі вона виступить Фото: інстаграм @missukraine_universe

На цьогорічному конкурсі "Міс Всесвіт", який відбудеться цієї суботи, 18 листопада, Україну представлятиме дівчина з Києва Ангеліна Усанова. У серпні вона отримала титул "Міс Україна Всесвіт" і тепер боротиметься за перемогу в міжнародному конкурсі.

Оргкомітет конкурсу "Міс Україна Всесвіт" вже показав образ, у якому виступить Ангеліна Усанова. Національний костюм має назву "Берегиня-Мати" і присвячений великій материнській любові та беззахисності дітей перед війною. Мета цього образу — привернути увагу світу до дітей, які страждають від війни в Україні.

Загалом 7,5 мільйона українських дітей вважаються постраждалими від війни: ті діти, які пережили травми, поранення, фізичне, сексуальне або психологічне насильство, діти-переселенці та діти-біженці; діти, які були викрадені або незаконно вивезені за межі України. Ми присвячуємо наш костюм всім матерям України, які оберігають своїх дітей, які виховують їх без чоловіка, який у цей час захищає країну, матерям, які втратили своїх дітей — дорослих чи малих, на війні, —зазначають в оргкомітеті конкурсу "Міс Україна Всесвіт".

Україну на конкурсі Міс Всесвіт представить киянка: в якому образі вона виступить
Фото: інстаграм @missukraine_universe

Кольори костюма символічні. Блакитна тканина — символ мирного, тихого неба без ракет, білий та молочний кольори — символи миру, а синій та жовтий — кольори прапора України. Золоті елементи на костюмі — це броня, що символізує силу кожної української матері, яка захищає своїх дітей. Тіло маленького янголятка — символ безцінного життя кожної дитини.

Під час виготовлення костюма було використано близько 30-35 метрів шифонових та органзових тканин. Поверх тканини надрукований принт у вигляді хмаринок і блакитного неба.

Деякі елементи костюма розроблялися і друкувалися на 3D-принтері. На його оздоблення пішло приблизно 45 тис. камінців.

Україну на конкурсі Міс Всесвіт представить киянка: в якому образі вона виступить
Фото: інстаграм @usanova.life

У розробці та створенні костюма брала участь велика команда з України — МÜ production: конструктори, кравчині, майстри по роботі зі шкірою, декоратори, ілюстратор, 3D-художник та інші. На виготовлення костюма пішло 6 тижнів.

Також Ангеліна Усанова, яка є співачкою і авторкою пісень, випустила авторський трек PEACE. Він має привернути увагу світової спільноти до важливості миру на українській землі. У кліпі до пісні Ангеліна Усанова з'являється в образі, в якому постане на конкурсі "Міс Всесвіт".

 

Раніше "ТиКиїв" писав, що цьогоріч титул "Міс Україна" отримала 18-річна дівчина з Київщини. Детальніше про переможницю конкурсу дізнавайся тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації