Київ отримав від Німеччини нову техніку для порятунку життів і не тільки

Київ отримав від Німеччини нову техніку для порятунку життів і не тільки Фото: kyivcity.gov.ua

Київ отримав від німецьких партнерів нову партію допомоги: сучасні карети швидкої допомоги, пожежний автомобіль та іншу техніку. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Автомобілі українській столиці передали Баварія та район Шарлоттенбург у Берліні. Баварія передала 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги та шість автомобілів: три нові сучасні машини швидкої допомоги Renault, мікроавтобус Ford, пожежний Mercedes та автомобіль Iveco. Вже з наступного тижня ці авто працюватимуть у місті.

Київ отримав від Німеччини нову техніку
Фото: kyivcity.gov.ua
Київ отримав від Німеччини нову техніку
Фото: kyivcity.gov.ua

Шарлоттенбург передав два вантажні автомобілі — MAN та Mersedes, а також багатофункціональний комунальний агрегат Bobcat. Окрім цього, — два генератори та електроінструмент. Автомобілі та агрегат працюватимуть в одному з районів Києва, а генератори та електроінструмент отримає керуюча компанія того ж району.

Київ отримав від Німеччини нову техніку
Фото: kyivcity.gov.ua

Загалом від початку широкомасштабної війни Київ отримав як допомогу від європейських партнерів і благодійників 55 пожежних авто, 50 сучасних карет швидкої допомоги та 82 міські автобуси.

Нагадаємо, Київ планує закупити понад 70 нових тролейбусів чеського або турецького виробництва за кредитом Європейського інвестиційного банку. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації