Київська книгарня збирає російські книги на переробку: куди нести

Київська книгарня збирає російські книги на переробку: куди нести Фото: unsplash.com

Київська книгарня "Сенс" спільно з організацією "Україна без сміття" збирають на переробку російськомовні книжки. Отримані кошти підуть на підсилення ППО.

Російськомовну літературу можна приносити на перший поверх книгарні "Сенс" на Хрещатику, 34 або на станцію "Україна без сміття" на вулиці Саперно-Слобідській, 25/4. Зібрану макулатуру передадуть на переробку картонно-паперовому комбінату. 

Ми переконані, що російськомовній літературі не місце на книжкових полицях українців. Позбувайтеся непотрібної макулатури та звільняйте простір для нових текстів і сенсів, — кажуть у книгарні.

Усі кошти, отримані від переробки російських книжок, спрямують на спільний збір "Сенсу" та благодійного фонду "Гуркіт" на мобільну систему ППО Mechatronics для 101-ї бригади. Також підтримати цей збір можна, взявши участь в інших активностях "Сенсу" чи просто задонативши на "банку" збору.

Нагадаємо, восени на ВДНГ вдруге відбудеться фестиваль "Книжкова країна", який збере представників українських видавництв, письменників, журналістів, блогерів та просто любителів книжок. Порівняно з першим фестивалем, на цьому заході буде більше тематичних напрямів та івентів.

Читай також: "Музей Голодомору збирає речі киян 1930-х років: навіщо?"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації