Київський бренд аксесуарів випустив колекцію, надихнувшись культурною спадщиною України

Київський бренд аксесуарів випустив колекцію, надихнувшись культурною спадщиною України Фото: Ukrainian Fashion Week

Київський бренд аксесуарів Bagllet презентував лімітовану колекцію, яка віддає шану культурній спадщині України. Ця колекція про рефлексію на тему місця традицій в сучасному житті та переосмислення народних мотивів. Про це повідомляє Ukrainian Fashion Week.

Київський бренд випустив аксесуари, надихнувшись культурною спадщиною України
Фото: Ukrainian Fashion Week

Натхнення на створення нової капсули прийшло до команди Bagllet під час роботи над проєктом для Музею Івана Гончара. Майстри марки реконструювали кишеню кінця ХІХ століття з Полтавської губернії та під кураторством Ярини Сізик подарували гаман фонду музею, щоб компенсувати втрачений артефакт, оригінал якого знаходиться в російському етнографічному музеї. 

Ми віримо, що в майбутньому ми повернемо собі усі свої вивезені об'єкти, а наразі ми робимо те, що в наших силах — продовжуємо традиції та відтворюємо унікальні об'єкти нашої культурної спадщини, — кажуть у Bagllet.

Київський бренд випустив аксесуари, надихнувшись культурною спадщиною України
Фото: Ukrainian Fashion Week

Для колекції були обрані дві класичні моделі бренду, в дизайн яких органічно вплетені традиційні техніки. Сумки отримали нову подовжену ручку зі шкіряних пасм та впізнаваний автентичний український елемент — кутасики.

0 / 0

Придбати аксесуари з нової колекції Bagllet можна на офіційному сайті бренду.

Раніше "ТиКиїв" писав, що дизайн-студія snig.digital розробила проєкт, у якому зібрала вінтажні різдвяні та новорічні листівки, створені українськими ілюстраторами. Детальніше про нього дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації