Київський бренд одягу та аксесуарів випустив колекцію, натхненну традиційним українським вбранням

Київський бренд одягу та аксесуарів випустив колекцію, натхненну традиційним українським вбранням Фото: інстаграм @vish.knitwear

Київський бренд одягу та аксесуарів ручної роботи VISH випустив нову колекцію під назвою BEREHYNIA. Вона присвячена українській жінці від минулого до сучасного. Одяг та аксесуари колекції BEREHYNIA натхненні традиційним українським вбранням із різних регіонів.

Нова колекція BEREHYNIA — про українську жінку від минулого до сучасного. З давніх часів і до сьогодні на жінку покладено багато важливих функцій — народження і виховання дітей, догляд за господарством, створення затишку для близьких, а згодом ще і власна кар'єра та реалізація. Виконуючи багато ролей одночасно, навіть у найскладніші часи, жінки вміли та прагнули гарно виглядати, про що свідчать численні історичні знахідки. Колекція BEREHYNIA натхненна елементами традиційного жіночого вбрання з різних регіонів України, — пишуть на сторінці бренду VISH в інстаграмі.

До колекції BEREHYNIA увійшли: трикотажна сукня за формою старовинної сорочки, спідниця плахта, оздоблена мереживом ручної роботи, тепла камізелька з вовни альпаки та в'язаний об'ємний кардиган на кшталт традиційної гуні. Також до лінійки виробів додали брючні костюми, без яких складно уявити сучасну жінку.

0 / 0

Є в колекції й аксесуари. Серед них: в'язані манжети і комір, пояс крайка і традиційна гуцульська пов'язка чільце.

Велику увагу в колекції BEREHYNIA приділили в'язаним елементам, що лежать в айдентиці бренду VISH. Саме вони створюють особливий настрій та додають жіночності. Усі в'язані елементи — ручна робота.

Київський бренд випустив колекцію, натхненну традиційним українським вбранням
Фото: інстаграм @vish.knitwear

Придбати одяг та аксесуари з колекції BEREHYNIA можна тут.

Раніше "ТиКиїв" писав про оригінальні постери, присвячені цікавим місцям Києва. Вони нещодавно з'явилися на міських сіті-лайтах, зупинках і метро. Детальніше про них дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації