Київський ювелірний бренд випустив прикрасу за мотивами творчості художника Георгія Нарбута

Київський ювелірний бренд випустив прикрасу за мотивами творчості художника Георгія Нарбута Фото: Guzema Fine Jewelry

Київський ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry випустив прикрасу KVITKA, натхненну культурною спадщиною України. Її створили в колаборації з Українською школою політичних студій.

Це брошка у вигляді квітки. Ювеліри виготовили її за мотивами творчості відомого українського художника Георгія Нарбута.

Працюючи з прикрасами, ми символічно звертаємося до історичної спадщини України, до нашого зв'язку з землею, знаходимо нові сенси у старовинних речах. Вдихаємо досвід поколінь, додаємо щось нове, власне. Ми стаємо продовженням нашого коріння, яке дає нам силу і можливість бути тими, ким ми є, — каже засновниця бренду Guzema Fine Jewelry Валерія Гузема.

Випуск брошки KVITKA має ще благодійну мету. Прибуток із продажу прикрас направлять на навчальну програму військовослужбовиць та ветеранок, які прагнуть брати активну участь у суспільно-політичних процесах, хочуть реалізуватися у сфері державного управління та державної служби або бачать себе на керівних посадах в інших сферах.

Першою володаркою брошки KVITKA стала керівниця медичної служби "Ульф" Першого окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" імені Дмитра Коцюбайла, випускниця Української школи політичних студій Аліна Михайлова. Прикрасу їй подарувала засновниця бренду Guzema Fine Jewelry.

Київський ювелірний бренд випустив брошку за мотивами творчості Георгія Нарбута
Фото: Українська школа політичних студій

Придбати брошку KVITKA можна в бутику в Києві на вул. Ольгинській, 2/1 або онлайн на сайті Guzema Fine Jewelry. У наявності є прикраси в золоті та сріблі.

Київський ювелірний бренд випустив брошку за мотивами творчості Георгія Нарбута
Фото: Guzema Fine Jewelry

Раніше "ТиКиїв" писав, що український бренд OLIZ створив хустку із зображенням прикрас, які викрали росіяни з Херсонського обласного краєзнавчого музею. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації