Київський концертний майданчик Bel Etage оголосив про закриття

Київський концертний майданчик Bel Etage оголосив про закриття Фото: facebook.com/beletage.musichall

Адміністрація відомого столичного концертного майданчика Bel Etage Music Hall оголосила про його закриття. Про це повідомили на сторінці закладу в Instagram.

Причин, з яких Bel Etage вирішили закрити після майже десяти років роботи, не розкривають. Проте у закладі натякнули, що у цьому ж приміщенні вже скоро відкриють щось нове та "не менш круте". Всі деталі обіцяють повідомити згодом.

Також у Bel Etage зазначили, що багато артистів починали свій творчий шлях саме з їхньої сцени, і багато з них поверталися сюди.

Це все було неймовірно, але все рано чи пізно закінчується. З великою вдячністю й любов'ю до всіх, хто заходив до гості — Bel Etage має попрощатися, — кажуть в адміністрації концертного майданчика.

Bel Etage відкрився у 2015 році на вулиці Шота Руставелі, 16А. Спочатку заклад працював у форматі ресторану з концертним майданчиком. У лютому 2018 року концерт-холл перезапустили під управлінням квиткового сервісу Concert.ua.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що до свого 30-річчя гурт "Океан Ельзи" презентував нову версію пісні "Той день" у спільному виконанні з KOLA, Jerry Heil, YAKTAK та SHUMEI.

Читай також: "Гід на тиждень від CONCERT. UA: куди піти в Києві 19–25 серпня"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації