Київський рятувальник встановив світовий рекорд

Київський рятувальник встановив світовий рекорд Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

У Сполучених штатах Америки відбувся Національний чемпіонат США 2023 року Firefighter Challenge. Там у командних категоріях "Тандем" та "Естафета" змагалися пожежники 16-ти підрозділів пожежної служби США.

На замаганнях були і українські рятувальники — Олександр Баран і Володимир Дудка. Їх запросили спробувати себе у складі суддів.

Також це ще й була підготовка наших рятувальників до чемпіонату світу. Під час змагань київський рятувальник Олександр Баран встановив новий світовий рекорд у віковій категорії 40+. Він пройшов естафету за 1.19.98. До цього світовий рекорд тримався з 2014 року. Про це повідомили в ГУ ДСНС України у м. Києві.

0 / 0

Щиро пишаємося та вітаємо з прекрасними результатами наших спортсменів! Найголовніше, що хлопці не збираються зупинятися на досягнутому та готові підкорювати нові вершини, - пишуть у ДСНС.

Рятувальник із Києва встановив світовий рекорд
Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці створили найбільший в Україні прапор із побажаннями для військових. Він увійшов у Книгу рекордів України. Подробиці читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації