Кохання на війні. Фотоісторії Костянтина і Влади Ліберових

Кохання на війні. Фотоісторії Костянтина і Влади Ліберових Фото: інстаграм libkos

Війна не забрала у наших захисників і захисниць бажання жити, кохати, створювати сім'ю. Вони освідчуються своїм коханим і беруть шлюб просто в камуфляжі. На фронті. Яким сильним може бути почуття на війні – знають фотографи Костянтин і Влада Ліберови.

Фотографи з фронту
Фото: libkos.com

Подружжя неодноразово були свідками неймовірних історій кохання на війні, адже вони їздять знімати у найгарячіші точки країни. На їхніх світлинах – багато сенсу і сильних емоцій, які важко описати словами. Пропонуємо ознайомитися з кількома неймовірними фотозгадками-історіями з фронту, що опублікували Костянтин і Влада Ліберови. 

Кохання на війні
Фото: instagram.libkos

Не буває поганого чи кращого часу для кохання. Ця історія – найкраще тому підтвердження, – Костянтин і Влада Ліберови. 

На світлинах – Діана та її коханий хлопець з позивним Торето. І ця історія – про дуже креативне освідчення.

Дівчина приїхала до військового в Донецьку область. Однак замість коханого її зустріли досить тривожні новини: в місто начебто зайшли ДРГ. 
Декілька міцних чоловіків зі зброєю почали вимагати у Діани документи, підозрюючи її у співпраці з ворогом. Задля перевірки її з зав'язаними очима повезли до штабу. 

0 / 0

Там на неї чекав приємний сюрприз – коханий з букетом червоних троянд. Торето розіграв дівчину, щоб саме в такий спосіб запропонувати їй руку і серце. Вона відповіла: "Так!"

0 / 0

Ще одна неймовірна історія – кохання Алли та Олександра.

Істороії кохання з війни
Фото: інстаграм libkos

Алла вирішила зробити сюрприз своєму коханому чоловікові, який боронить Україну: таємно приїхати до нього на позицію, просто на лінію фронту, та обвінчатися. Дівчина домовилася з командиром Олександра, дізналася, коли їхати туди більш-менш безпечно та знайшла там церкву, яка працювала.

Алла зайшла на позицію до Олександра, коли він відпочивав, розбудила його.

0 / 0

Бачили б ви його обличчя! Суміш здивування, щастя та ще щось таке, що, мабуть, розуміють тільки ці двоє... – згадує Костянтин Ліберов.

0 / 0

Після вінчання жінка виявила бажання залишитися на позиції з чоловіком й стати до лав ЗСУ.

На наступних кадрах – зворушлива історія Михайла та Світлани.

Історії кохання з війни
Фото: інстаграм libkos

Кадри зроблені на Донбасі, на лінії фронту. Михайло – військовий ЗСУ, і того дня його смілива кохана Світлана приїхала до нього на передову. Несподівано для всіх Михайло став на одне коліно та освідчився коханій.

0 / 0

"Ти вийдеш за мене?" – спитав її просто під звуки артилерії, що не вщухала ні на мить. Жінка відповіла: "Так!". На палець коханої Михайло надів обручку, яку зробив з мідної проволоки.

Всі історії кохання, фото наших захисників, та інші публікації можна переглянути на офіційних сторінках Костянтина і Влади Ліберових. Шукай їх в інстаграмі та на сайті

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації