KOLA випустила новий альбом "Музичний щоденник. Частина перша"

KOLA випустила новий альбом "Музичний щоденник. Частина перша" Фото: KOLA

26 травня KOLA презентувала свій новий альбом "Музичний щоденник. Частина перша". У новій роботі співачка розкрила всю палітру почуттів, пережитих за останній рік. 

Кола
Фото: KOLA

До збірки "Музичний щоденник. Частина перша" увійшло 5 треків: "Лину", "Думки дітей", "Цінувати життя", "Ноги збила" та  "По воді". Кожна пісня розповідає про співачку, про емоції, які вона пережила, та про емоції людей, які вона відчувала наче свої власні.

Всі думки, емоції в піснях пережиті мною тією чи іншою мірою, тому кожна історія переплітається з подіями в особистому, це мій музичний щоденник, який я веду по життю, — так KOLA описала новий альбом.

Кола
Фото: KOLA

KOLA також відобразила в альбомі тему важливості вміння жити сьогоднішнім днем. Її пісні — про пошук кохання, про переживання наймолодших українців, а також про вічне, щире, справжнє почуття. 

Сніпети пісень вже були опубліковані KOLA в її акаунті в інстаграмі. Прослухати альбом можна на всіх цифрових майданчиках. Також він звучатиме на сольних концертах KOLA 1 та 2 червня у Києві.

Також зірка запрем'єрила відеокліп на трек "Лину", який став лід-синглом альбому.


 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації