Коли почнуть відновлювати озеро Синє: названо дату

Коли почнуть відновлювати озеро Синє: названо дату Фото: kyivcity.gov.ua

Перший етап робіт із відновлення озера Синє розпочнеться у понеділок, 16 вересня. Він буде підготовчим. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Підготовчий етап передбачає облаштування периметра технічного майданчика та визначення меж майбутнього прокладання тимчасових технічних доріг для доступу до робочої зони. Для точності виконання проєкту до робіт залучать геодезистів.

На цьому етапі також розмістять необхідну техніку для подальшого очищення водойми. Після завершення підготовчих заходів розпочнеться безпосередньо процес розчищення озера.

За словами представників КП "Плесо", основна мета зараз — наповнити озеро водою. Тому на першому етапі робіт акцент буде зроблено саме на очищенні озера. Потім, згідно з проєктом, проведуть благоустрій території. 

Ці роботи фінансуватимуться зі спеціального фонду, кошти з якого можуть спрямовуватися винятково на природоохоронні заходи, — зазначили в міській адміністрації.

0 / 0

Нагадаємо, що нещодавно комунальне підприємство "Плесо" в межах раніше оголошеного тендера обрало підрядника й уклало з ним договір на відновлення озера Синє.

Читай також: "Озеро Синє на Виноградарі: від рекреаційної зони до калюжі"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації