Коли продадуть готель "Україна": уряд призначив дату

Коли продадуть готель "Україна": уряд призначив дату Фото: pixabay.com

Фонд державного майна України визначив дату проведення аукціону з продажу готелю "Україна", який розташований на Майдані Незалежності. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Онлайн-аукціон стартує 18 вересня. Він пройде в електронній системі "Прозорро.Продажі".

Позначений термін дасть можливість усім зацікавленим інвесторам детально оглянути об'єкт та ретельно ознайомитися з документацією, забезпечуючи рівні умови для всіх потенційних учасників та сприяючи прийняттю зважених інвестиційних рішень, — йдеться в повідомленні Фонду держмайна.

Незабаром відомство має опублікувати інформацію про готель, що продається, на своєму сайті та в електронній торговій системі. Потенційні покупці зможуть детальніше дізнатися про актив, умови участі в аукціоні та інші важливі спекти. 

  • Готель "Україна" розташований у центрі Києва, в 200 метрах від метро "Майдан Незалежності". Він має 365 номерів, 8 конференц-залів, бізнес-центр, ресторан та інші об'єкти інфраструктури (парковка, салон краси, пральня тощо).
  • Готель було відкрито 28 вересня 1961 року. На той час він називався "Готель "Москва". За роки існування готелю в ньому зупинялися поважні політики, дипломати, відомі актори, художники, спортсмени, музиканти й космонавти.  

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що стала відома стартова ціна готелю "Україна".

Також ми розповідали, що готель "Україна" накопичив понад 45 млн грн боргів. А ще станом на кінець червня 2023 року його прострочена кредиторська заборгованість становила 30 млн грн. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації