Коли столичні школярі підуть на літні канікули

Коли столичні школярі підуть на літні канікули Фото: unsplash.com

Останній дзвоник у школах Києва та Київської області пролунає 31 травня. Наступного дня, 1 червня, столичні школярі підуть на літні канікули. А ось у школах області дати початку літніх канікул різняться. Про це повідомляє "24 Канал".

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, рішення відправити школярів на канікули в перший день літа було ухвалено, тому що в Києві цьогоріч школи не припиняли освітній процес, не змінювали терміни канікул та працювали за освітніми програмами відповідно до графіка.

У школах Київської області останній дзвоник пролунає теж 31 травня. Окремі школи решти громад завершать навчання до 7  та 14 червня відповідно. Термін навчання в них продовжили, зважаючи на більшу тривалість канікул взимку.

У Київській області освітнім закладам рекомендовано не проводити гучних масових заходів з нагоди завершення навчального року та випускних вечорів, — повідомили в Київській обласній військовій адміністрації.

Раніше "ТиКиїв" підготував добірку літніх дитячих таборів із різноманітними активностями — від вивчення англійської до туристичних походів, що працюватимуть цього літа. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації