Купити квиток на поїзд щойно з'явилися місця: Укрзалізниця тестує нову послугу

Купити квиток на поїзд щойно з'явилися місця: Укрзалізниця тестує нову послугу Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу. Цей сервіс доступний для поїздів внутрішнього сполучення. Про це повідомили на офіційній сторінці АТ "Укрзалізниця" в фейсбуці.

Скористатися моніторингом квитків зможуть користувачі застосунку "Укрзалізниця: квитки на потяг", які авторизувалися через "Дія.Підпис". Наразі в режимі тестування доступні моніторинги двох типів:

  • моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
  • моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

Під час моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення. При активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти автоматично повернуться на картку.

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть сповіщення в застосунку. Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме сповіщення про вже викуплені квитки.

Зазначимо, що при використанні тестової функції автовикупу квитків будуть зніматися реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок. Тож користувачам радять не створювати безлічі моніторингів з автовикупом, якщо не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів.

Якщо під час тестування щось пішло не так — одразу повідомляй про це через "Зворотний зв'язок" у застосунку. При зверненні обирай тему "Відстежування вільних місць" — це дозволить фахівцям консолідувати всі зауваження та швидше відповідати.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у столиці запустили сервіс, який дозволяє відстежити в реальному часі заповненість міських паркінгів. Як це працює — дізнавайся тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації