Квитки на Київську дитячу залізницю тепер можна купити через чат-бот

Квитки на Київську дитячу залізницю тепер можна купити через чат-бот Фото: "ТиКиїв"/Олег Переверзєв

Укрзалізниця запустила продаж квитків на Київську дитячу залізницю через свій чат-бот. Про це повідомили у пресслужбі компанії-перевізника.

Тепер пасажири можуть зручно придбати квитки на поїзди дитячої залізниці, зокрема на "Столичний" експрес, онлайн — у Viber або Telegram. Продаж стартує за 20 днів до дати поїздки. 

Крім того, через чат-бот можна купити квитки для групових поїздок — до 20 пасажирів за одне звернення. Це значно спростить організацію шкільних екскурсій, дитячих свят або сімейних подорожей. 

Щоб купити квитки через чат-бот, потрібно у головному меню обрати пункт "Дитяча залізниця", далі — дату та час подорожі, тип вагона (ретро, загальний чи "люкс"), вказати кількість дорослих пасажирів і дітей та оплатити квитки банківською карткою.

Вартість квитків:

  • у загальному вагоні — 80 грн (дитячий) та 110 грн (дорослий);
  • у ретровагоні — 90 грн (дитячий) та 130 грн (дорослий);
  • у вагоні класу "люкс" — 100 грн (дитячий) та 150 грн (дорослий).

Також в УЗ вже працюють над тим, щоб додати до чат-бота продаж квитків на інші дитячі залізниці — у Львові, Рівному та Дніпрі.

Нагадаємо, в останні вихідні жовтня Укрзалізниця влаштує ретротур Гайворонською вузькоколійкою, яка є найдовшою у Європі. Учасники туру проїдуть осіннім Поділлям на ретропоїзді під управлінням старовинного паротяга. Також буде парад малих та великих паротягів, культурно-мистецька програма та благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ.

Читай також: "Київська дитяча залізниця: тут усе по-дорослому"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації