Lida Lee випустила кліп на пісню "Зима в пустелі", у якому оголилась та зазирнула в очі своєму страху

Lida Lee випустила кліп на пісню "Зима в пустелі", у якому оголилась та зазирнула в очі своєму страху Фото надане пресслужбою Lida Lee

Співачка Lida Lee представила новий кліп на свій трек "Зима в пустелі", у якому переборола свою фобію та продемонструвала внутрішнє бунтарство. 

У центрі відео "Зима в пустелі" — змія, яка стала символом сміливості. Lida Lee, маючи фобію до плазунів, прийняла виклик, щоб подолати свої страхи. Тож змія в кліпі виступає як потужна метафора трансформації.

Кожен з нас може знайти в собі сили для змін. Коли ти перебуваєш у вирію циклічних подій, але робиш крок вперед — це справжня трансформація. Зміни супроводжуються відчуттями невизначеності, адже ти не контролюєш ситуацію. Змія на тілі показує те, як можна приймати себе попри страхи, невпевненість та невміння. І, подолавши їх, ти розумієш, що здатний на все, — ділиться співачка.

Lida Lee змогла не лише опанувати свій страх, а й перетворити його в мистецтво, надихаючи інших приймати свої слабкості.

Режисером кліпу стала Світлана Симакова, яка, маючи досвід у fashion та рекламі, вперше спробувала себе у створенні музичних відео. Вона каже, що хотіла зробити цю історію особливою та привернути увагу публіки.

Мене цікавило, як поєднати елементи фешн, сексуальності та страху, створивши щось водночас красиве і чуттєве. Я сподіваюся, що глядачі захочуть передивлятися кліп і вивчати кожен його елемент, — зазначає режисерка.

Зйомки кліпу проходили з дотриманням гуманних до тварин умов, а з пітоном, який став головним героєм відео працювали досвідчені фахівці.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер і CHEEV презентували новий трек "Не знаю" і кліп на нього. Пісню музиканти створили на основі власного життєвого досвіду. Вона занурює слухача у світ почуттів, у якому кохання стикається з тисячами випробувань.

Читай також: "Ювілей "Океану Ельзи": 30 років Слави"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації