Майкл Дуглас та Ентоні Блінкен пообідали у ресторані Євгена Клопотенка: фото

Майкл Дуглас та Ентоні Блінкен пообідали у ресторані Євгена Клопотенка: фото Фото: facebook.com/yevhen.klopotenko

Держсекретар США Ентоні Блінкен та голлівудський актор Майкл Дуглас відвідали ресторан шеф-кухаря Євгена Клопотенка та підприємиці Інни Поперешнюк "100 років тому вперед".

У закладі влаштували обід для американської делегації, яка приїхала на саміт Кримської платформи. На обіді, окрім Блінкена, також були присутні пані посол США Бріджит Брінк та інші дипломати.

Майкл Дуглас та Ентоні Блінкен пообідали у ресторані Євгена Клопотенка
Фото: facebook.com/yevhen.klopotenko

Євген Клопотенко висловив сподівання, що частування у "100 років тому вперед" надихнуло держсекретаря на "рішення, про які ми з вами мріємо (дуже далекобійні)". 

Також у ресторані пообідав актор Майкл Дуглас зі своїм молодшим сином Діланом Майклом. Напередодні вони прогулялися Києвом та познайомились із пам'ятками столиці. 

Поїв у нас, і тепер його основний інстинкт — це навернути борщу із салом, — пожартував Клопотенко.

Майкл Дуглас та Ентоні Блінкен пообідали у ресторані Євгена Клопотенка
Фото: facebook.com/yevhen.klopotenko

Він додав, що у закладі, або їжу на винос звідти у потягах Укрзалізниці дорогою до Києва їли представники Естонії, Німеччини, Фінляндії, Франції та інших іноземних делегацій.

Нагадаємо, у травні цього року до Києва завітав інший американський актор Міша Колінз, відомий за роллю ангела Кастієля у серіалі "Надприродне", який також є амбасадором UNITED24. Він організував збір 450 тисяч доларів на машину для гуманітарного розмінування України.

Читай також: "Євген Клопотенко: "Хочеться відчути концентровано український смак, насолодитися його незалежністю й унікальністю!"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації