Макс Барських анонсував третій концерт на біс у Палаці спорту: подробиці

Макс Барських анонсував третій концерт на біс у Палаці спорту: подробиці Фото: пресслужба Макса Барських

У ТРЦ Gulliver відбулась кінопрем'єра шоу "Зорепад".
Макс Барських та Алан Бадоєв на екрані кінотеатру "Оскар" презентували шоу-програму у форматі високотехнологічного концерту. 

Фото: пресслужба Макса Барських

Під час прем'єри артист анонсував, що у грудні  відбудеться новорічний і заключний концерт з шоу-програмою "Зорепад" у "Палаці Спорту". А вже у 2025 році на глядачів чекає нове шоу.

Фото: пресслужба Макса Барських

Першими оцінили фільм-концерт Макса Барських "Зорепад" його прихильники, військові, друзі, колеги та журналісти. На великому екрані показали трансформацію артиста, яка відбулася з ним від початку повномасштабного вторгнення. Протягом двох годин музикант відверто розкриває історію докорінних змін кожного українця крізь призму власних перетворень.

Фото: пресслужба Макса Барських

Зіркову прем'єру артист зі сцени розпочав словами подяки українським військовим, а також закликав усіх присутніх не забувати про тих, хто ще досі залишається в полоні:

Мені хотілось би подякувати всім військовим, хто долучився до нас сьогодні. Завдяки вам ми можемо збиратися на такі події. А ще хочу попросити вас не забувати, що ще багато військових перебувають у полоні. Ми повинні робити все можливе, аби вони швидше повернулися додому, — закликав Макс Барських зі сцени.

Прибуток від продажу квитків на кінопрем'єру спрямують на допомогу Збройним Силам України.

До глядачів у залі звернувся також режисер Алан Бадоєв:

Я вважаю, що кожен концерт українського артиста, який відбувається в нашій країни, — це завдяки нашим хлопцям, дівчатам, їхнім сім'ям: жінкам, матерям та дітям. Тому що війна — це нестерпно. Але саме тому ми маємо відчувати, що кожен концерт — це як виклик: України жива, українська нація співуча, попри все, музика лунає і вона лунає саме українською, — додав продюсер шоу Алан Бадоєв.

Фото: пресслужба Макса Барських

"Зорепад" — це перше музичне шоу українського артиста на великому екрані. У ньому глядач стає свідком історії музиканта, який проходить шлях творчих та особистісних змін разом зі своєю країною від початку повномасштабного вторгнення. У високотехнологічному фільмі-концерті зібрані як знакові для музиканта пісні, перекладені українською, так і нові хіти з однойменної платівки. 

Фото: пресслужба Макса Барських

22 серпня на Apple Music у доступі з'явиться special edition фільму, а повна версія музичного шоу вийде 23 серпня на офіційному YouTube каналі артиста.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації