Макс Барських зіграє концерт на біс у столичному "Палаці спорту"

Макс Барських зіграє концерт на біс у столичному "Палаці спорту" Фото: пресслужба Макса Барських

Український співак Макс Барських виступить на біс у київському "Палаці спорту". Благодійний концерт артиста "Зорепад. На біс" відбудеться вже цієї п'ятниці, 17 травня. 

У грудні минулого року 10 тисяч глядачів стали свідками наймасштабнішого шоу українського артиста від початку повномасштабного російського вторгнення. Концерт на підтримку першого україномовного альбому Макса Барських "Зорепад" став квінтесенцією його музичних пошуків та трансформацій за період довжиною майже у два роки. 

Артист зізнається, що ще зовсім нещодавно розмірковував про те, щоб назавжди попрощався зі сценою, але у долі є свій план на кожного.

Я щасливий, що в мене є можливість об'єднувати людей, надихати та бути корисним суспільству. Тому, чекаю кожного 17 травня на тому ж місці! До зустрічі в Палаці спорту, — коментує концерт на біс Барських. 

Як і попередній виступ Макса, концерт на біс матиме благодійний характер. Кошти з виступу спрямують на цільові потреби українських захисників.

Куди ще можна піти у Києві цього тижня, читай у нашому гіді. Вистави "Святе сімейство" та "Украдене щастя",  концерти "Сметана band" та Blooms Corda, балет "Маленький принц" — ці та інші події відбудуться в столиці цього тижня.  

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації