Маршрутки "Метро на Троєщину": стало відомо, хто їх запустив та для чого

Маршрутки "Метро на Троєщину": стало відомо, хто їх запустив та для чого Фото: пресслужба YAKTAK

Вчора, 29 січня, на київських дорогах можна було побачити незвичайні маршрутки  з написами "Метро на Троєщину" та "метро на Теремки".  

Ці маршрутки кияни жваво обговорювали у столичних пабліках та висували гіпотези щодо того, хто і навіщо їх запустив.

Маршрутки метро на Троєщину
Фото: пресслужба YAKTAK 

Тепер стало відомо, що організаторами цієї акції став фіналіст Нацвідбору на Євробачення YAKTAK та відомий блогер Антон Муратов.

З'ясувалось, що це була благодійна ініціатива — проїзд був безплатним для всіх киян, але при вході у "вагон метро" пасажири могли задонатити в один із благодійних фондів для підтримки ЗСУ. Під час поїздки звучали такі повідомлення:

За бажанням, ви можете підтримати наших захисників вашим донатом. Антон Муратов та музикант YAKTAK бажають Вам гарної поїздки.


Шановні пасажири, будьте взаємоввічливими, поступайтеся місцями літнім людям, інвалідам та пасажірам з дітьми. Не забувайте донатити і наближати нашу перемогу.

Також незвичну атмосферу поїздки доповнював сам YAKTAK — співак виконав свій хіт LaLaLa, з яким боротиметься за право представляти Україну на Євробаченні.

Нагадаємо, для пасажирів кільцевої електрички Kyiv City Express ще на два місяці продовжили акцію зі знижкою 50% на поїздки. Як зекономити на проїзді в електричці, розповідає "ТиКиїв".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації