Скандальна художниця Соня Морозюк розпочала співочу кар'єру

Скандальна художниця Соня Морозюк розпочала співочу кар'єру Фото: кадр з кліпу "Вільна"

Художниця Соня Морозюк після скандалу з її екснареченим Романом Гринкевичем подалася у співачки та розпочала музичну кар'єру. 

У соцмережах Морозюк презентувала дебютну відеороботу під назвою "Вільна", в якій йдеться про внутрішню свободу та про свободу від усього, що непокоїло її останні пів року. 

Сублімація останніх пів року мого життя — пісня, а не картина. Відчувати свободу в проявленнях, слідувати своєму творчому поклику, вірити у своє сьогодні, відстоювати свою непохитність. Внутрішня імперія людини може бути різною. Вкотре запрошую відчути мене, відкриваю для вас іншу свою межу, даючи нову призму сприйняття, — пише Морозюк.

Цікаво, що у відеоролику Соня запевняє, що буцімто за 10 років, у 2034-му, вона стане героїнею обкладинки журналу Time і навіть не сумнівається, що буде "найвідомішою художницею світу".

Кліп на пісню для Морозюк зняла Олена Вінярська на Київському морі. Слова та музику написала Ася Хорошун, а сама "художниця" лише виконала її та знялася у кліпі.

Мережа вибухнула шквальною критикою на дебют Соні. Юзери зазначили, що "її музика така ж глибока та талановита, як і художнє мистецтво". 

Нагадаємо: Соня Морозюк опинилася в епіцентрі корупційного скандалу через сім'ю свого екскоханого, львівського бізнесмена Романа Гринкевича. Їх підозрюють у розкраданні коштів на закупівлях для Міноборони. 17 січня Морозюк розірвала заручини з Гринкевичем та пообіцяла продати його подарунки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації