McDonald's на Севастопольській площі тимчасово зачинили: причина

McDonald's на Севастопольській площі тимчасово зачинили: причина Фото: unsplash.com

Ресторан швидкого харчування McDonald's на Севастопольській площі зачинили на ремонт. Інформація про це з'явилась у спільноті Los Solomas.

Там опублікували фото стенда з оголошенням біля входу у заклад, на якому написано, що цей McDonald's не працює з 24 вересня.

Зачиняємося на ремонт, аби стати кращими, — зазначено на стенді.

Фото: t.me/lossolomas_kyiv

У коментарях до допису читачі додають, що заклад не працюватиме щонайменше три місяці та, скоріш за все, не відчиниться до Нового року. Про це їм повідомили співробітники ресторану.

McDonald's на Севастопольській площі був одним з перших закладів мережі, відритих в Україні.  Він почав працювати у 1997 році та за час своєї роботи набув легендарного статусу. Одним зі знакових місць закладу був трамвайний вагон, у якому облаштували ігрову кімнату для дітей. Проте кілька років тому цей вагончик закрили для відвідувачів.

Нагадаємо, також у червні цього року закрили на ремонт McDonald's біля Центрального залізничного вокзалу. Вже за кілька тижнів будівлю частково демонтували для повної реконструкції. У липні з'явились перші візуалізації, яким буде оновлений заклад біля вокзалу.

Читай також: "Осінній вайб у столичних закладах: добірка атмосферних терас"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації