MEGOGO AUDIO сформувала короткі списки учасників аудіопремії для подкастерів "Слушно"

MEGOGO AUDIO сформувала короткі списки учасників аудіопремії для подкастерів "Слушно" Фото: unsplash

Редакція MEGOGO AUDIO сформувала короткі списки учасників у 12 категоріях, які поборються за нагороди у межах четвертої професійної аудіопремії для подкастерів "Слушно". Цьогоріч у відборі взяли участь 183 подкасти. Найпопулярніша категорія — "Здоров'я, стосунки та саморозвиток" (41 подкаст). 

Найменша конкуренція — у категорії "Подкасти про спорт" (10 подкастів). При цьому 11 подкастів не пройшли технічний відбір.

Цьогорічна аудіопремія включає 12 номінацій, які відображають спектр тематик креаторів та інтересів української авдиторії: найкращий подкаст у жанрі інтерв'ю, про культуру й мистецтво, історичний подкаст, інформаційний подкаст, про здоров'я, стосунки й саморозвиток, про бізнес, незалежний подкаст, спортивний подкаст, про читання й літературу, про науку й технології, розважальний подкаст та подкаст про професії.

Етапи премії: 

  • 15 серпня — оголошення коротких списків у кожній номінації — по 6 подкастів, які переходять у наступний етап; 
  • З 15 серпня до 10 вересня — онлайн-голосування слухачів та журі;
  • 2 жовтня — оголошення переможців. 

У кожній номінації слухачі віддають свої голоси, а журі — виставлять власні бали. Голоси аудиторії та оцінки журі конвертують у бали. Фінальний результат залежатиме від суми цих балів. 

Проголосувати за своїх фаворитів можна з 15 серпня до 10 вересня за посиланням.

Нагадаємо, премія "Слушно" заснована командою MEGOGO AUDIO у 2021 році. Її мета — зібрати найактуальніші подкасти, долучитися до формування професійної спільноти та стимулювати розвиток інфраструктури — від виробництва до дистрибуції контенту.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації