"Сільпо" відкриває перший автомобільний коворкінг у Києві

"Сільпо" відкриває перший автомобільний коворкінг у Києві Автоковоркінг

Новинку облаштували на паркінгу одного із супермаркетів мережі на вулиці Березневій, 12а. Тут можна працювати онлайн просто зі своєї автівки, коли у місті немає світла та інтернету. Стабільний зв’язок забезпечує система Starlink. 

Коли на роботі чи вдома немає світла, українці їдуть шукати його в інші райони або намагаються працювати просто з автівок. На жаль, зв’язок у таких випадках не завжди стабільний. Тож ми обладнали паркінг магазину на вул. Березневій, 12а системами Starlink. Наразі автоковоркінг – це унікальний для України формат, тож плануємо впроваджувати його і в інших маркетах мережі, – розповіла директорка з маркетингу мережі супермаркетів "Сільпо" Катерина Огуряєва. 

Варто зазначити, що автоковоркінг облаштували у супермакеті в стилістиці гри S.T.A.L.K.E.R. Оформлення магазину розробляли разом з авторами гри GSC Game World. 

Наразі мережа вже облаштувала електрогенераторами 172 маркети. Тут можна зарядити свої ґаджети, попрацювати зі стабільним інтернетом та зігрітися. Повний список автономних магазинів шукайте за посиланням. 

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8596.JPG - Дмитро Бачинський
Редактор новин та SMM ТиКиїв. Люблю говорити про важливе для Києва достовірно та швидко.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації