Мешканцям пошкодженого ракетним обстрілом будинку на Соломʼянці дадуть безплатне житло

Мешканцям пошкодженого ракетним обстрілом будинку на Соломʼянці дадуть безплатне житло Фото: пресслужба МВС України

Мешканцям будинку у Солом'янському районі, який сильно постраждав внаслідок ракетної атаки росіян, нададуть тимчасове безплатне житло. Про це повідомила голова Солом'янської РДА Ірина Чечотка.

Вона розповіла, що на сесії Київради столичні депутати ухвалили рішення передати постраждалим мешканцям квартири для тимчасового безоплатного користування за умови, що вони оплачуватимуть комунальні послуги.

У квартирах поки немає меблів, але місцева влада працює з міжнародними організаціями та благодійниками над розв'язанням цієї проблеми. 

Працівники УСЗН Солом'янського району  ознайомлюватимуть охочих мешканців з умовами та підписуватимуть відповідні згоди. Це відбуватиметься у понеділок, 22 січня, о 10:00, за окремим графіком, погодженим із самими мешканцями. 

Щодо самого пошкодженого через обстріл будинку, то "Київекспертиза" вже провела його технічне обстеження та склала попередній звіт, в якому зафіксували усі пошкодження та дефекти.

Крім того, комісія з надзвичайних ситуацій розглянула питання щодо включення будинку до переліку потенційно аварійних об'єктів, які потребують невідкладних робіт. Замовником проведення першочергових робіт з відновлення будинку визначили "Житлоінвестбуд-УКБ". 

Нагадаємо, вранці 2 січня росія здійснила чергову масовану ракетну атаку на Київ. Внаслідок обстрілу є руйнування у різних районах міста. Зокрема, у Солом'янському районі значних руйнувань зазнав багатоповерховий житловий будинок, там є загиблі та поранені.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації