Milk Bar розігрує річний запас десерту "Три Молока" за донат

Milk Bar розігрує річний запас десерту "Три Молока" за донат Фото: інстаграм @milkbarkyiv

Напередодні свят Milk Bar запустив розіграш 365 баночок десерту "Три Молока". Для участі необхідно зробити донат у розмірі 200 гривень для Gen.Ukrainian — проєкту допомоги дітям, які під час війни стали свідками вбивств, втратили батьків або пережили окупацію. 

Вже 10 років поспіль ми створюємо новорічне свято для Києва у вигляді наших декорацій та десертів, але за останні два роки це набуло для нас нових, значно глибших сенсів. Тому цієї зими наше свято має велику благодійну мету та присвячується усім дітям, якими опікується Gen.Ukrainian, — кажуть у Milk Bar.  

Щоб взяти участь у розіграші, потрібно зробити внесок  200 гривень на банку Monobank за цим посиланням. У коментарі до платежу необхідно обов'язково вказати свій нікнейм в інстаграм.  

Milk Bar подарує річний запас популярного десерту за донат
Фото: інстаграм @milkbarkyiv

Переможця оберуть рандомно 31 грудня. Усі зібрані кошти спрямують на надання психотерапевтичної допомоги та лікування дитячих психологічних травм, спричинених війною. 

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкрили "Місце Сили" для підлітків. Що це за простір та як туди потрапити — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації